Search

Andalusien

Tag med MG Rejser på en uforglemmelig rejse til Andalusien, hvor solrige kyster, imponerende arkitektur og levende kultur venter. Oplev de historiske charme i byer som Sevilla, Granada og Malaga, nyd det autentiske køkken og lad dig fortrylle af flamencoens lidenskabelige rytmer. Andalusien er mere end en destination; det er en rejse ind i hjertet af spansk kultur. Book din rejse i dag og lad MG Rejser være din guide til denne betagende region.

 

Forudbetaling

1.000 kr.

Pris

6.500 kr.

Dato

19.11.2024-23.11.2024

Placering

Beliggenhed

Galleri

Dagsprogram

 • Dag 1 Malaga-Gibraltar-Algeciras

  I denne smukke havneby vil vi blive mødt af den velkendte dejlige brise fra Middelhavet. Efter at have mødt vores guide, vil vi tage på en panoramisk rundtur i byen, hvorefter vi vil besøge de Botaniske Haver og Malagas kystlinje. Den ufuldendte Malaga Katedral vil give os fornemmelsen af Andalusien, som man har forsøgt at glemme. Efter noget fritid til shopping og sightseeing i det moderne Malagas elegante gader, vil vores næste stop på turen være Andalusiens ældste tyrefægterarena, Plaza de Toro, Alcazaba fra den andalusiske periode, og lige ved foden af Alcazaba, vil vi opleve det imponerende og interaktive museum ved det romerske teater. Byens første grundlæggere, fønikerne, byggede byen som en fiskerkoloni. Mens vi er i Malaga, vil vi også besøge de rustikke fiskerestauranter på stranden, som har bevaret denne 3000 år gamle tradition. Efter noget fritid til shopping og sightseeing på det moderne Malagas elegante gader vil vi fortsætte mod Algeciras. På vores rute vil vi se byen Marbella, og efter at have passeret nær Tarik ibn Ziyads Gibraltarstræde, hvor han gik i land for at erobre Iberia, vil vi nå frem til vores hotel og tjekke ind.

 • Dag 2 Ronda-Sevilla

  Efter morgenmaden, går vores første stop til byen, Ronda, som ligger inden for grænserne af Malaga og er et yderst populært turistcentrum. Byen er opdelt af en kløft skabt af Tajo-floden, og er bygget omkring en kløft, der er omkring 100 meter dyb. Med sine snævre gader, hvidkalkede huse, historiske broer og utrolige udsigt, ligner den en by taget ud af et eventyr. Ronda var en af muslimerne muslimernes sidste fæstning i Den Iberiske Halvø.

  Byen som indeholder romerske, islamiske og middelalderlige monumenter, er absolut et must-see. Efter vores tur i Ronda vil vores næste stop være Andalusiens hovedstad, Sevilla. Vores tur i Sevilla starter med et besøg til Maria Luisa Park, som også omfatter Plaza de España og Plaza America. I Sevilla, som var porten til imperiets kolonier, kan man se spor af rigdom opnået fra kolonierne overalt. Vores næste destination er Sevilla Katedralen, verdens tredjestørste katedral, hvor også Cristofor Columbus’ grav findes. Lige ved siden af katedralen vil vi se La Giralda minaretten, det sidste overlevende stykke af moskeen, som katedralen er bygget ovenpå, og som bærer mindet om det Umayyadiske Emirat i Andalusien. Derefter vil vi under vores guidede gåtur se det fælles Andalusiske og kristne arv formet i arkitekturen i Alcazar, kongernes slot i Castilien, og vi vil passere gennem Indiske Arkiver, hvor alle maritime ekspeditioner til Amerika fra opdagelsen indtil det 19. århundrede er registreret, og nå de smalle gader i det “gamle” Sevilla, kendt som Santa Cruz-kvarteret. Mod enden af vores gåtur, vil vi se den gamle tobaksfabrik, som nu fungerer som hovedcampus for Sevilla Universitet og som i dag huser et søfartsmuseum, Torre del Oro eller Guld Tårnet. Efter at have set disse steder, vil vi have noget fritid på den anden side af floden i det tidligere “Gypsy-kvarter” Betis, før vi returnerer til vores hotel.

 • Dag 3 Cordoba og rejse til Granada

  Efter morgenmaden i Sevilla, vil vi begive os på en 2-timers rejse til Cordoba, som under Romerriget var hovedstaden i regionen. Vores første møde med byen vil være Guadalquivir-floden. Vi vil krydse den historiske romerske bro, gå gennem den romerske port og ind i byen. Vi vil besøge Cordobas mest storslåede bygning, Cordoba Moskéen, en af verdens største moskeer, som er bygget på 850 søjler. Efter at have beundret moskeen, vil vi udforske de gamle gader. På vores vej, vil vi støde på Cordobas blomstrende gader, gamle kroer og Cordoba-huse, som alle reflekterer finesserne i Andalusisk arkitektur. Mens vi går gennem de smukke gårdhaver, vil lyden af rislende vand fra bassinerne, fylde vores ører, og vores øjne vil opleve de mange farverige blomster. Efter fritid i den historiske bymidte, vil vi tage en 2-timers rejse til vores hotel i Granada.

 • Dag 4 Granada

  Når man tænker på den skattede by i Andalusien, Granada, kommer Alhambra-paladset sandsynligvis først i tankerne. Vores første stop i Granada vil også være det betagende Alhambra-palads med dets fantastiske haver og utrolige dekorationer. Under vores omfattende rundvisning i paladset vil vi både beundre skønheden i Nasrid-dynastiets vidundere og fra San Nicolas-bjerget få en storslået udsigt over Granada. Byen venter på os. I det gamle arabiske kvarter, Albayzin, vil vi vandre gennem de snoede gader med gadekunstnere og se Morabitun-moskeen. Vi når Gran Via-gaden og Plaza Isabel de Catholica, der bærer navnet på byens ædle dronning. Efter en kort pause med kaffe eller mynte te, vil vi udforske Granada Katedral og markedet. Nogle af vores gæster kan vælge at smage de berømte tapas på byens charmerende pladser, mens andre vil nyde byens skønhed. Aftenen byder på middag og overnatning i Granada.

 • Dag 5 Malaga og hjemrejse

  Tidligt om morgenen når vi lufthavnen. Efter at have hjulpet dig med check-in, vil vi ledsage dig hjem med de eventyrlige minder fra Andalusien.

Services

Service inkluderet i prisen

 • Adgang til El Hambra
 • Adgang til Cordoba moskeen
 • Flybilleter
 • Hotel ophold
 • Transport
 • Morgenmad
 • Aftensmad
 • Rejseguide

Tjenester ikke inkluderet i prisen

 • Frokost

Hvad du behøver at vide

 • Priser for børn og single room

  Single room koster 7.400 kr.

  Børn mellem 0-23 måneder koster 2.900 kr.

  Børn mellem 2-11 år koster 5.300 kr.

 • Vigtig info
  1. Såfremt der i rejseprogrammet er angivet hotelnavne, så er disse en skønnet liste over hoteller. Afhængigt af områdets tilgængelighed kan der boes på andre hoteller med samme standard. Du kan få præcise hoteloplysninger 48 timer før turen fra vores agentur.
  2. Vores firma forsøger at bruge alkoholfrie steder så meget som muligt i overensstemmelse med regionens forhold. Dog er hoteller og restauranter især i europæiske forhold normalt alkoholholdige og det kan derfor forekomme.
  3. Tre-personers værelser tildeles afhængigt af hotellets tilgængelighed. Tre-personers værelser har en ekstra seng, og den tredje seng kan være en mindre foldeseng end standard. Gæster, der ønsker at bo på et tre-personers værelse, anses for at have accepteret dette på forhånd.
  4. Børnerabatter gælder kun for børn, der bor sammen med 2 voksne.
  5. Husk altid at medbringe hjemmesko og bønnetæppe på hver tur. Afhængigt af forholdene i det område, du rejser til, er der ikke altid mulighed for at besøge en moské eller bedested når som helst. Vores guide vil guide dig om steder, hvor du kan bede.
  6. Vores guide har ret til at foretage ændringer i programmet og annullere nogle steder på grund af vejret eller uforudsete årsager med vores agents godkendelse. Alle vores gæster anses for at have accepteret dette.
  7. Ved forbrugerens eller agenturets aflysning af turen osv. refunderes prisen i den valuta og på den måde, som gæsten har betalt.
  8. Der er en regel om sekventiel flyvning i henhold til protokolforpligtelser i flyselskaber. Hvis forbrugeren går glip af et hvilket som helst fly-rute, annulleres alle resterende fly-ruter. Der kan på ingen måde foretages ændringer, refusioner eller aflysninger.
  9. Vi anbefaler kraftigt, at vores gæster ikke køber individuelle indenrigsflyvninger på grund af eventuelle ændringer i flyvetiden eller forsinkelser ved forbindelsesflyvninger på vores ture. Det indenrigsfly, der udføres af vores firma, dækker også den næste internationale flyvning. I tilfælde af forsinkelser eller lignende på indenrigsstrækningen arrangeres der en gratis billet til den næste internationale flyvning.
 • Ekstra info
  1. Vores turprogram er arrangeret under visse deltagerbetingelser. Hvis der ikke opnås tilstrækkelig deltagelse til turen, vil annulleringsmeddelelsen blive givet senest 20 dage før turens afgang. Hvis turen annulleres på grund af utilstrækkelig deltagelse, vil det blive meddelt via os.
  2. Hvis kun kategorien er angivet i turprogrammet uden navne eller hvis der er valgmuligheder for samme destination, vil hotellerne blive oplyst af vores agentur 48 timer før turens start.
  3. Vores agentur fungerer som mellemmand mellem forbrugerne, skibs- og flyselskaber, hoteller og andre tredjeparts tjenesteudbydere i forbindelse med turen. Derfor er det kendt af begge parter, at MG Rejser ikke har nogen ansvar som operatør for forsinkelser i transportmidler (land, luft og sø), strejker, terrorisme, krig og krigsrisici eller lignende force majeure, eller for enhver form for forsinkelse, materielle eller immaterielle skader, fejl i indkvartering eller defekt service, der ikke skyldes agentens egen fejl eller tredjeparters personlige fejl eller uforudsigelige tekniske problemer.
  4. Morgenmaden, der er inkluderet i turens program, serveres i overensstemmelse med det pågældende lands morgenmadskultur og generelt som en begrænset menu kaldet “kontinental morgenmad,” bestående af smør, syltetøj, brød, te eller kaffe og kan serveres i en separat sal, der er reserveret til gruppen.
  5. Tre-personers værelser tildeles afhængigt af hotellets tilgængelighed, og sengen tildelt til den tredje person i disse værelser er mindre end standard senge. Tre-personers værelser består af 1 stor seng + 1 ekstra seng. Da ekstra senge er foldbare og kaldes sofa- eller sammenklappelige senge, anses turdeltagerne for at have accepteret trang og sengetype i reservationer med 3. person og/eller børn. Børnerabatter gælder for kun én (inden for passende aldersgruppe) barn, der bor sammen med 2 voksne.
  6. I tilfælde hvor børn under 18 år, der ikke anses for myndige, ikke deltager i turen sammen med en eller begge forældre, skal de have de nødvendige samtykkeerklæringer med sig under rejsen.
 • Andet info
  1. Depositum skal betales i forbindelse med tilmelding. Oplysninger modtages i mail.
  2. Restbeløbet skal betales 14 dage efter tilmelding før tilmelding er gældende.
  3. Efter bekræftelse af ordren pålægges der en gebyr på 30% af det samlede beløb ved annullering.
  4. Ved annullering inden for de sidste 45 dage før rejsens start pålægges der en gebyr på 50% af det samlede beløb.
  5. Ved annullering inden for de sidste 30 dage refunderes beløbet ikke under nogen omstændigheder.
 • Visum info
  1. Pas er et officielt dokument, og på grund af årsager som beskadigelse, snavs eller især revner i syningerne eller på siderne har paspolitiet beføjelse til at nægte dig adgang til landet. I sådan en situation er ansvaret passagerens eget.
  2. For at ansøge om visum kræves et pas, der er gyldigt i mindst 6 måneder efter turafslutningsdatoen, samt de dokumenter, som konsulatet kræver. Vi vil oplyse jer om der kræves visum for deltagerne efter de har tilmeldt sig. At have fået visum betyder ikke nødvendigvis, at der kan foretages indrejse i landet. Paspolitiet har beføjelse til at nægte passageren adgang til landet. I sådan en situation er ansvaret passagerens eget.
  3. Vi anbefaler gæster, der deltager i ture med visum, at læse vores annullerings- og refusionsbetingelser og tilmelde sig turen, hvor deres visum kan nå at blive færdigt. For ture, der kræver visum, anbefaler vi at tilmelde sig turen 2 måneder før og fuldføre visumprocessen 1 måned før turen. I tilfælde af eventuelle forsinkelser på grund af visum gælder vores virksomheds annullerings- og refusionsbetingelser.
  4. Vi har ingen ansvar i forbindelse med de visa, der er indhentet gennem vores virksomhed. Vi leverer kun rådgivningstjenester vedrørende dokumentforsyning, arrangement og levering til dig. Der er ingen refusion af visumgebyret, hvis visumet ikke udstedes. For refusion af det betalte beløb for turen gælder vores annullerings- og refusionsbetingelser.

Tilmeld nu

Skriv dit navn.
Skriv dit efternavn
Hvilket statsborgerskab har du?
Skriv din fødselsdato
Skriv din fødselssted
Skriv dit køn
Skriv din civilstand her
Skriv din adresse her
Skriv den by du bor i
Indtast postnummeret for din placering.
Skriv dit telefonnummer
Skriv din e-mail her

Andre ture

!!UDSOLGT!! – Uzbekistan

Bosnien

Al Quds

!!UDSOLGT!! – Mesopotamien – Güney Dogu Anadolu Turu