Search

Sundhedsrejser

Oplev en unik kombination af førsteklasses sundhedspleje og uforglemmelige rejseoplevelser med MG Rejser.

Vi specialiserer os i behandlingsrejser med fokus på øjenbehandling og tandbehandlinger. Vi har også aftaler med certificerede hospitaler og læger vedr. alle andre former for sundhedsbehandlinger herunder bl.a. hårtransplantation osv.

Vores erfarne specialister og moderne faciliteter sikrer dig kvalitetspleje. Vi håndterer alle detaljer, herunder transport og indkvartering, så du kan fokusere på helbredelse. Efter behandlingen kan du udforske destinationens skønhed eller slappe af og genoprette energien.

Tag det første skridt mod en forbedret livskvalitet – kontakt MG Rejser i dag.

Indhold

Hvorfor Türkiye?

Tyrkiet har en unik beliggenhed, der forbinder de europæiske og asiatiske kontinenter. Hvert år vælger millioner af mennesker Tyrkiet som turister.

Du kan nå Tyrkiet på meget kort tid med direkte fly fra mange lande.

Få sundhedsydelser af høj kvalitet til overkommelige priser…

Tyrkiet er blevet et førende land i den medicinske verden med sine internationalt specialiserede læger og moderne hospitaler udstyret med det nyeste teknologiske udstyr. Det er nummer 2 i verden med mere end 50 hospitaler akkrediteret af JCI. Derudover vil du, fra det øjeblik du ankommer til landet, modtage enhver service, du måtte have brug for, med MgRejsers forsikring, på moderne hospitaler med dygtige læger.

Kulturelle og historiske rigdomme

Tyrkiet, som har en anden skat i hver region og land fra øst til vest, nord til syd, og en anden rigdom i hvert hjørne, er nærmest et frilandsmuseum.

Det har været vært for snesevis af civilisationer såsom sumerisk, assyrisk, hettitisk, græsk, lydisk, keltisk, persisk, romersk, østromersk (byzantinsk), Seljuk, mongolsk og osmannisk.

Tyrkisk køkken

En af Tyrkiets mest værdifulde skatte er naturligvis det tyrkiske køkken. Den historiske rigdom af dets geografi afspejles også i det tyrkiske køkken og er blevet til en storslået verden af ​​smag skabt ved at blande de kulinariske kulturer i mange civilisationer i århundreder. Tusindvis af specialretter, fra kødretter til olivenolieretter, fra salater til desserter, venter på deres gæster med deres storslåede præsentationer.

Vores Tjenester

Individuel rådgivning

Med vores erfarne konsulenter med forskellige kompetencer står vi altid ved din side med detaljeret rådgivning fra det øjeblik du kontakter os, før, under og efter operationen.

Når der kommer en forespørgsel fra vores kunder, vil en af ​​vores erfarne og eksperter i teamet kontakte dig hurtigst muligt og yde en detaljeret rådgivning vedrørende den operation og proces, du er interesseret i. Derefter, efter en detaljeret evalueringsproces vedrørende informationen modtaget fra vores klienter, giver vores læge detaljerede oplysninger om den vej, der skal følges, og den operation, der skal udføres, besluttes i overensstemmelse med denne information.

Rejse- og datoplaner laves i overensstemmelse med vores kunders personlige ønsker, og det oprettede program deles med vores kunder.

Gennem hele den planlagte proces er vores teammedlemmer altid med vores kunder og i kommunikation.

Vi fortsætter med at støtte vores kunder med alle deres spørgsmål og postoperative evalueringer, ikke kun før og under operationen, men også i lang tid efter, at vi har sendt dem til det land, de bor i.

 

Transport-Overnatning-Transport

Uanset land eller by finder vi den hurtigste, mest økonomiske og bedst egnede flyrejse til vores kunder, tilpasset alle deres ønsker og udfører billetprocessen.

Hotelreservationer til vores kunders indkvartering foretages i henhold til deres flybilletter og operationsdatoer. De anvendte partnerhoteller og overnatningsfaciliteter er faciliteter, der har gennemgået lange og omhyggelige screeningsprocesser, og hvis kvalitetsstandarder, serviceresultater og renhedsniveauer er bevist.

Alle overførsler mellem lufthavn-hotel-hospital udføres af de nyeste modeller af VIP-køretøjer. Mellemtransport arrangeres også af Mg Rejser-familien under hensyntagen til forhold som flyvetider, operationsdatoer, hotelind- og udtjekningstidspunkter.

Behandlinger

Tandbehandlinger

Tandimplantater & All on Four i Tyrkiet med MgRejser:
Vi kan miste enkelte eller flere tænder over tid på grund af mange forskellige årsager såsom dårlige vaner, dårlig mundpleje, genetiske årsager, aldring, osteoporose. Tandtab på grund af forskellige årsager er en almindelig klage, især hos ældre patienter. Takket være den nuværende tandpleje og medicinske metoder kan tabte tænder erstattes med kunstige tænder gennem forskellige metoder.
Tandimplantater bruges ofte til dette behov i dag. Tandimplantater, som imiterer rigtige tænder og rødder, er lige så holdbare som vores egne tænder, nogle gange endda stærkere, som følge af deres holdbarhed, solide struktur, foretrukne muligheder i forhold til forskellige situationer, kompatibiliteten af ​​det materiale, de er lavet af med kropsstruktur, deres forbindelse til knoglen og deres perfekte harmoni med overbygningen foretrækkes i stedet.

Personer, der ønsker at få foretaget en implantatoperation i Tyrkiet, kan vælge at få foretaget en tandimplantatoperation i Tyrkiet af følgende årsager, sammen med MgRejsers stærke samarbejdspartnere og mange års erfaring inden for sundhedsområdet;
• Erfarne tandlæger
• Moderne tandlægepraksis
• Overkommelige priser inden for implantatkirurgi
• Verdenskendte implantatmærker

Laminatfiner i Tyrkiet med MgRejser:
Mange mennesker kan være utilfredse med det uæstetiske generelle udseende eller nogle dele af deres tænder på grund af forskellige årsager såsom spiseforstyrrelser, dårlig mundpleje, nogle genetiske årsager, skadelige vaner og skader. I dag er det muligt at opnå det ønskede æstetiske udseende takket være avancerede æstetiske tandplejeteknikker, der er meget tæt på vores tænders virkelige udseende.

Laminatfiner, også kendt som Finer, som er en af ​​de protetiske anvendelser af æstetisk tandpleje, er blandt de effektive metoder, der bruges til at opnå et æstetisk udseende af tænderne i den ønskede farve og form.

Zirconium, Porcelæn og E-Max Kroner i Tyrkiet med MgRejser:
Tænder, der er beskadigede, deforme eller mangler på grund af genetiske eller familiemæssige årsager, spisevaner, mundhygiejneforhold, dårlig pleje, dårlig ernæring, skadelige vaner, slag eller andre midler, nedsætter også folks æstetiske selvtillid. Derudover påvirker det menneskers sociale liv og adfærd i samfundet negativt, og endnu vigtigere, det reducerer deres tyggefunktioner, hvilket forårsager begrænset ernæring eller utilstrækkelig ernæring.
I dag er det muligt at opnå det ønskede æstetiske udseende takket være proteser, der er meget tæt på vores tænders virkelige udseende og avancerede æstetiske tandplejeteknikker.
Kroner, en af ​​de protetiske anvendelser af æstetisk tandpleje, er en af ​​de metoder, der bruges til at genoprette det æstetiske udseende af tænder i den ønskede farve og form.

I hvilke tilfælde anvendes kroner?
• Tænder, der har mistet deres farve
• Manglende tænder
• Tænder på implantater
• Tænder, der er deforme (buede, knækkede osv.)
• Dårlige rodbehandlede tænder

Øjenbehandlinger

Øjenlaseroperation med Mg Rejser
I nutidens levevilkår oplever mange mennesker synsproblemer. Mennesker, der har nedsat syn på grund af mange årsager såsom øjenstruktur, genetiske årsager, arbejdsforhold, skærme og skærme kan være nødt til at bruge briller siden barndommen eller kontaktlinser fra en vis alder.
Folk, der bruger det, ved godt; Konstant brug af kontaktlinser kan udtørre øjnene på sigt, og brugen af ​​briller beskrives af nogle som ubehageligt og svært. Derudover ønsker nogle mennesker måske at slippe af med briller visuelt.

Øjenlaseroperationer, som ofte foretrækkes til personer med disse lidelser, er procedurer, der kan betragtes som meget lav risiko. Operationen, som udføres på meget kort tid, øger livskvaliteten og komforten gevaldigt.
Hvis du oplever disse klager, kan du tage det første skridt mod dine synsproblemer ved at kontakte Mg Rejser. Du kan få al den detaljerede information, du har brug for om driften, fra vores partnere og team i form af gratis rådgivning og få svar på alle dine spørgsmål. Udover Mg Rejsers erfarne og stærke samarbejdspartnere inden for sundhedsturisme, kan du vælge at få foretaget en øjenlaseroperation i Tyrkiet hos MgRejser af følgende årsager:

LASERBEHANDLINGER

Excimer laser

Laserbehandling, populært kendt som øjenkonturering, anvendes til behandling af brydningsfejl som nærsynethed, langsynethed og astigmatisme. Efter påføringen opnås det bedste syn opnået med briller eller kontaktlinser.
Hvem kan få laserbehandling?
• Personer over 18 år
• Personer med passende hornhindetykkelse
• Mennesker med nærsynethed op til -10 dioptrier
• Personer med astigmatisme op til 6 dioptrier
• Mennesker med hypermetropi op til +4 dioptrier
• Dem, der ikke har en systematisk sygdom som diabetes eller gigt
• Dem, der ikke har andre sygdomme i øjnene (skærpning af hornhinden, øjentryk osv.).
• Dem, der ikke er gravide eller ammer

Laserbehandlingsprocesser

Der bør udføres en detaljeret øjenundersøgelse for at fastslå patientens egnethed til laserbehandling.
Ved undersøgelse,
Synsstyrke og brillerecepter bestemmes,
Hornhindetopografi tages og et kort over hornhindetykkelsen oprettes,
Biomikroskopisk undersøgelse udføres,
Øjentrykket måles.
En øjenundersøgelse med øjendråber bør absolut udføres. (Øjental bestemmes igen, retinal vaskulær og nervelagsundersøgelse udføres)
Tilstedeværelsen af ​​systemiske sygdomme såsom alder, diabetes, struma, forhøjet blodtryk bør stilles spørgsmålstegn ved i detaljer, og yderligere Wavefront- eller Topolazer-undersøgelser bør udføres efter behov.
Den mest hensigtsmæssige behandlingsmetode afgøres ved at evaluere undersøgelsesresultaterne. Laserbehandling må ikke udføres samme dag, da pupillerne er forstørrede på grund af øjenlågsundersøgelsen, og der skal ventes et stykke tid, før det bliver normalt igen. Tidligst bestilles tid til operation en dag senere.

Hvad skal der være opmærksom på inden laserbehandling?

  • Patienten, der skal have laserbehandling, har ingen problemer med at spise på behandlingsdagen.
  • Øjenmakeup bør undlades
  • Parfume skal undlades
  • Blodfortyndende medicin bør ikke indtages.

 

Laserbehandling – Hvad skal der være opmærksom på efter behandlingen?

På den første dag kan det være normalt at opleve sløret syn samt brændende, kløende og tåreflåd i øjnene i 3-4 timer. Det er vigtigt at følge lægens anvisninger vedrørende medicinbrug. Hvis der opstår hovedpine efter laserbehandlingen, kan man tage smertestillende, der ikke har blodfortyndende egenskaber. Det anbefales ikke at køre bil eller gå på arbejde på operationsdagen. Undgå ophold i støvede omgivelser, og undlad at gnide, klø eller røre ved det behandlede øje i de første 24 timer. Undgå også ansigtshygiejne, badning og vask af ansigtet i denne periode. I de første dage skal du være forsigtig med, at sæbe og shampoo ikke kommer i øjet. Efter operationen er der normalt ingen bivirkninger, der vil begrænse dit sociale eller arbejdsmæssige liv. Ved den efterfølgende kontrol dagen efter operationen kan det være nødvendigt at skylle flapområdet under øjet, hvis der opstår rynker eller reaktioner. I de næste 3-6 måneder efter operationen anbefales det at bruge kunstige øjendråber, som lægen foreskriver.

LAZERBEHANDLINGSMETODER

Om Refraktiv Lazer Kirurgi; For det første er lasermetoden ikke ny, som mange tror, men har været en vellykket behandlingsmetode siden 1990. Laserbehandlingen, også kendt som øjenkorrektion, anvender 13 forskellige metoder og den nyeste teknologi. En øjenundersøgelse for laserbehandling tager cirka 1 time og 30 minutter og kræver en grundig undersøgelse med detaljerede test. Laserbehandlingen, kendt som øjenkorrektion blandt folk, anvendes til behandling af brydningsfejl som nærsynethed, langsynethed og astigmatisme.

PRK / LASEK

Lasek er baseret på princippet om at fjerne epitelvævet i øjet ved hjælp af alkohol. Efter laseren er påført, spredes epitelet tilbage på plads. Selvom der opnås sikre resultater med disse to overflademetoder, kan patienter opleve brændende, svie og vanding i 2-3 dage. Synet bliver klart inden for gennemsnitligt 1 uge til 10 dage.

NO TOUCH LASER (TranskPRK)

Ingen berøringslaser kan anvendes til patienter med afstands- og nærsynsproblemer. Proceduren, som indledes ved at dryppe bedøvelsesdråber i øjet, varer mellem 50 sekunder og 1 minut. Der er ingen kontakt med øjnene under proceduren. Det kan også anvendes til personer, der har fået operation for grå stær før laserproceduren uden berøring, og som er tilbøjelige til at revne nethinden, hvis de opfylder de relevante betingelser. Endelig er det muligt at udføre ingen berøringsprocedure på patienter med tynde hornhinder og stejle vinkler. Ingen berøringslaserprocedure kvalificeres ikke som operation, da den udføres uden kontakt. Det er med andre ord ikke en procedure som en operation for grå stær.

LASIK

Lasik-metoden er en yderst pålidelig metode, der har været brugt i årevis. Processen begynder med bedøvelse af øjenvævet ved hjælp af bedøvende dråber. På denne måde mærker patienten ikke noget under operationen. Bagefter fjernes en ventil fra hornhinden ved hjælp af et instrument kaldet et mikrokeratom. Dette kaldes at skabe en hornhindeflap. Hornhindeklappen foldes tilbage og fjernes fra det område, hvor laseren skal påføres. Excimer laserstråler sendes til vævet under den fjernede del. LASIK-metoden er en velegnet metode til at eliminere problemer med nærsynethed og hypermetropi. Patienten føler ingen smerte under påføringen. Forbedring af synet begynder at give tilfredsstillende resultater inden for 3-5 dage.

i-LASIK LASER

Cirka 80% af mennesker rundt om i verden har en brydningsfejl.
Brydningskirurgi har været brugt siden 1980 og er den lasermetode, der giver de mest pålidelige resultater i behandlingen af ​​brydningsfejl. Med udvikling af teknologi kan brydningsfejl såsom nærsynethed (besvær ved fjernsyn), hypermetropi (besvær ved nærsyn) og astigmatisme (sløring af billedet) behandles med laser.
Formålet med laserbehandling er at forbedre menneskers livskvalitet og sætte dem i stand til at få et mere behageligt liv. I dag er den mest udbredte behandlingsmetode over hele verden til behandling af brydningsfejl I-LASIK (Laser Assisted Insitu Keratomilluesis) metoden. Denne metode er personlig og udføres i overensstemmelse med patientens øjenstruktur som følge af detaljeret undersøgelse og undersøgelse.
I i-Lasik-applikationen er hele proceduren planlagt specifikt til patienten med wavefront- og idesign-teknologi, og selv de mindste defekter kan korrigeres med kombinationen af ​​øjengenkendelsessystemet. Ved brug af femtosekundlaser er knivfrie snit mulige, hvilket øger behandlingens succes.

Tilmeld nu