Search

Al Quds i December ferien

MG Rejser inviterer dig til en hellig rejse til Al Quds, den spirituelle juvel af vores tro. Tag med os på en uforglemmelig pilgrimsrejse gennem de gamle gader i den hellige by, hvor historien og bønnerne sammenflettes.

Vores rejse til Al Quds er mere end bare et besøg; det er en indbydelse til at fordybe dig i Islams historie og arv. MG Rejser er stolt over at være din guide til at udforske denne hellige destination, hvor tro og kultur forenes i en enestående oplevelse. Book din rejse i dag og lad os sammen skabe minder og forbindelser, der strækker sig ud over tid og sted.

Forudbetaling

1.000 kr.

Pris

8.900 kr.

Dato

25.12.2024 - 29.12.2024

Placering

Al Quds

Galleri

Dagsprogram

Services

Service inkluderet i prisen

 • Flybilleter
 • Hotel ophold
 • Bustransport under rejsen
 • Morgenmad
 • Aftensmad
 • Rejseguide

Tjenester ikke inkluderet i prisen

 • Frokost
 • Indgange til evt. museer

Hvad du behøver at vide

 • Priser for børn og single room

  Single room koster 11.700 kr.

  Børn mellem 0-23 måneder koster 3.300 kr.

  Børn mellem 2-11 år koster 6.100 kr.

 • Vigtig info
  1. Såfremt der i rejseprogrammet er angivet hotelnavne, så er disse en skønnet liste over hoteller. Afhængigt af områdets tilgængelighed kan der boes på andre hoteller med samme standard. Du kan få præcise hoteloplysninger 48 timer før turen fra vores agentur.
  2. Vores firma forsøger at bruge alkoholfrie steder så meget som muligt i overensstemmelse med regionens forhold. Dog er hoteller og restauranter især i europæiske forhold normalt alkoholholdige og det kan derfor forekomme.
  3. Tre-personers værelser tildeles afhængigt af hotellets tilgængelighed. Tre-personers værelser har en ekstra seng, og den tredje seng kan være en mindre foldeseng end standard. Gæster, der ønsker at bo på et tre-personers værelse, anses for at have accepteret dette på forhånd.
  4. Børnerabatter gælder kun for børn, der bor sammen med 2 voksne.
  5. Husk altid at medbringe hjemmesko og bønnetæppe på hver tur. Afhængigt af forholdene i det område, du rejser til, er der ikke altid mulighed for at besøge en moské eller bedested når som helst. Vores guide vil guide dig om steder, hvor du kan bede.
  6. Vores guide har ret til at foretage ændringer i programmet og annullere nogle steder på grund af vejret eller uforudsete årsager med vores agents godkendelse. Alle vores gæster anses for at have accepteret dette.
  7. Ved forbrugerens eller agenturets aflysning af turen osv. refunderes prisen i den valuta og på den måde, som gæsten har betalt.
  8. Der er en regel om sekventiel flyvning i henhold til protokolforpligtelser i flyselskaber. Hvis forbrugeren går glip af et hvilket som helst fly-rute, annulleres alle resterende fly-ruter. Der kan på ingen måde foretages ændringer, refusioner eller aflysninger.
  9. Vi anbefaler kraftigt, at vores gæster ikke køber individuelle indenrigsflyvninger på grund af eventuelle ændringer i flyvetiden eller forsinkelser ved forbindelsesflyvninger på vores ture. Det indenrigsfly, der udføres af vores firma, dækker også den næste internationale flyvning. I tilfælde af forsinkelser eller lignende på indenrigsstrækningen arrangeres der en gratis billet til den næste internationale flyvning.
 • Ekstra info
  1. Vores turprogram er arrangeret under visse deltagerbetingelser. Hvis der ikke opnås tilstrækkelig deltagelse til turen, vil annulleringsmeddelelsen blive givet senest 20 dage før turens afgang. Hvis turen annulleres på grund af utilstrækkelig deltagelse, vil det blive meddelt via os.
  2. Hvis kun kategorien er angivet i turprogrammet uden navne eller hvis der er valgmuligheder for samme destination, vil hotellerne blive oplyst af vores agentur 48 timer før turens start.
  3. Vores agentur fungerer som mellemmand mellem forbrugerne, skibs- og flyselskaber, hoteller og andre tredjeparts tjenesteudbydere i forbindelse med turen. Derfor er det kendt af begge parter, at MG Rejser ikke har nogen ansvar som operatør for forsinkelser i transportmidler (land, luft og sø), strejker, terrorisme, krig og krigsrisici eller lignende force majeure, eller for enhver form for forsinkelse, materielle eller immaterielle skader, fejl i indkvartering eller defekt service, der ikke skyldes agentens egen fejl eller tredjeparters personlige fejl eller uforudsigelige tekniske problemer.
  4. Morgenmaden, der er inkluderet i turens program, serveres i overensstemmelse med det pågældende lands morgenmadskultur og generelt som en begrænset menu kaldet “kontinental morgenmad,” bestående af smør, syltetøj, brød, te eller kaffe og kan serveres i en separat sal, der er reserveret til gruppen.
  5. Tre-personers værelser tildeles afhængigt af hotellets tilgængelighed, og sengen tildelt til den tredje person i disse værelser er mindre end standard senge. Tre-personers værelser består af 1 stor seng + 1 ekstra seng. Da ekstra senge er foldbare og kaldes sofa- eller sammenklappelige senge, anses turdeltagerne for at have accepteret trang og sengetype i reservationer med 3. person og/eller børn. Børnerabatter gælder for kun én (inden for passende aldersgruppe) barn, der bor sammen med 2 voksne.
  6. I tilfælde hvor børn under 18 år, der ikke anses for myndige, ikke deltager i turen sammen med en eller begge forældre, skal de have de nødvendige samtykkeerklæringer med sig under rejsen.
 • Andet info
  1. Depositum skal betales i forbindelse med tilmelding. Oplysninger modtages i mail.
  2. Restbeløbet skal betales 14 dage efter tilmelding før tilmelding er gældende.
  3. Efter bekræftelse af ordren pålægges der en gebyr på 30% af det samlede beløb ved annullering.
  4. Ved annullering inden for de sidste 45 dage før rejsens start pålægges der en gebyr på 50% af det samlede beløb.
  5. Ved annullering inden for de sidste 30 dage refunderes beløbet ikke under nogen omstændigheder.
 • Visum info
  1. Pas er et officielt dokument, og på grund af årsager som beskadigelse, snavs eller især revner i syningerne eller på siderne har paspolitiet beføjelse til at nægte dig adgang til landet. I sådan en situation er ansvaret passagerens eget.
  2. For at ansøge om visum kræves et pas, der er gyldigt i mindst 6 måneder efter turafslutningsdatoen, samt de dokumenter, som konsulatet kræver. Vi vil oplyse jer om der kræves visum for deltagerne efter de har tilmeldt sig. At have fået visum betyder ikke nødvendigvis, at der kan foretages indrejse i landet. Paspolitiet har beføjelse til at nægte passageren adgang til landet. I sådan en situation er ansvaret passagerens eget.
  3. Vi anbefaler gæster, der deltager i ture med visum, at læse vores annullerings- og refusionsbetingelser og tilmelde sig turen, hvor deres visum kan nå at blive færdigt. For ture, der kræver visum, anbefaler vi at tilmelde sig turen 2 måneder før og fuldføre visumprocessen 1 måned før turen. I tilfælde af eventuelle forsinkelser på grund af visum gælder vores virksomheds annullerings- og refusionsbetingelser.
  4. Vi har ingen ansvar i forbindelse med de visa, der er indhentet gennem vores virksomhed. Vi leverer kun rådgivningstjenester vedrørende dokumentforsyning, arrangement og levering til dig. Der er ingen refusion af visumgebyret, hvis visumet ikke udstedes. For refusion af det betalte beløb for turen gælder vores annullerings- og refusionsbetingelser.

Tilmeld nu

Skriv dit navn.
Skriv dit efternavn
Hvilket statsborgerskab har du?
Skriv din fødselsdato
Skriv din fødselssted
Skriv dit køn
Skriv din civilstand her
Skriv din adresse her
Skriv den by du bor i
Indtast postnummeret for din placering.
Skriv dit telefonnummer
Skriv din e-mail her

Andre ture

!!UDSOLGT!! – Uzbekistan

Bosnien

Al Quds

Andalusien